Suntem o companie de software situată în Cluj Napoca, România. Compania noastră a fost înființată din dorința de a construi selectiv o echipă care are o filozofie puternică și o abordare sănătoasă a software-ului, pentru a maximiza calitatea serviciilor noastre și valoarea pe care o aducem clienților noștri.

Filozofie

Credem că relațiile sunt fundamentul unei companii grozave - atât în interiorul, cât și în afara biroului. Aceasta înseamnă să ne ascultăm clienții și echipa și să căutăm în mod activ feedbackul lor pentru a crea produsele noastre. Considerăm fiecare afiliere a clienților ca pe o relație pe termen lung, una în care scopul nostru este să asigurăm satisfacția continuă și bunăvoința clienților noștri, oferindu-le dăruire, produse și servicii de neegalat.

Mod de gândire

Considerăm echipa noastră drept cel mai valoros bun al nostru. Ideile grozave nu fac companii de succes, oamenii grozavi fac. De aceea, echipa noastră este formată din oameni pricepuți din punct de vedere tehnic, dar și creativi și conectați bine social. Fără competența, pasiunea și dedicarea lor, Espace IT nu ar fi aici, aducând îmbunătățiri reale în afacerile clienților noștri.

Misiune

Misiunea noastră este să vă ascultăm nevoile, să le înțelegem și să vă oferim cea mai bună soluție posibilă pe care v-ați fi imaginat-o.

Ce spun clientii nostri

image

Experiența mea cu Espace este absolut pozitivă. Echipa este foarte prietenoasă și profesionistă. S-au adaptat întodeauna rapid la diferitele modificări de care aveam nevoie și, în final, au livrat o aplicație foarte bine primită.

Betlul A.
Manager de Proiect
image

Oamenii de la Espace sunt profesioniști , oameni grozavi și oferă aplicații de calitate. Am construit un parteneriat excelent, care sperăm că va continua mult timp!

Michael K.
Arhitect Software
ro_RO